سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خرید باتری ال 90

 

  

در مقاله قبلی درباره باتری تویوتا راوفور صحبت کردیم حال در این مقاله به باتری ال 90 می پردازیم.

باتری مناسب برای خودروی ال 90 باتری 60 و 66 و 74 آمپر است که شما به راحتی می توانید از سایت باتری کار کلیه باتری های سپاهان باتری شامل اوربیتال قرمز اوربیتال سیلور اوربیتال پریمیوم سوزوکی و ای اف بی و باتری های صبا باتری شامل واریان و باتری ها کارپیل آکوباتری می توانید انتخاب کرده و از خدمات تعویض و نصب رایگان باتری کار استفاد نمایید.

ال90 یا تندر90 با نام اصلی داچیا لوگان (به رومانیایی: Dacia Logan) خودرویی است که در ایران توسط شرکت رنو پارس که کنسرسیومی از شرکت‌های ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو است، برای تولید تندر 90 و ساندرو تشکیل شده‌است تولید می‌شود.

ساندرو مدل هاچ بک داچیا لوگان است. تندر 90 نامی است که طرف ایرانی در قرارداد با رنو بر روی رنو لوگان گذاشته‌است اما عموم مردم به دلیل تکرار زیاد عبارت L90 در اخبار و حواشی مربوط به این خودرو، همین نام را برای لوگان در گفتارهای روزمره به کار می‌برند. L90 در واقع کد اتاق مدل سدان خانواده X90 بوده که معادل لوگان است. نسل اول این اتومبیل از سال 2004 تا 2012 تولید شد. نسل دوم از اوایل سال 2013 آغاز به تولید نمود. خانواده لوگان (X90) یکی از معدود خانواده خودروهای ارزان قیمت در سطح جهان است.

تا کنون مدل‌های عرضه شده از این خانواده در کشور ایران شامل نسل اول لوگان سدان، نسل اول ساندرو ساده و استپ وی و داچیا داستر یا رنو داستر به عنوان مدل کراس اور است. همچنین لوگان MPV نسل اول نیز مدت کوتاهی به صورت وارداتی تحت عنوان تندر90 استیشن عرضه شد. نسل دوم داچیا لوگان نیز در کشورمان با نام رنو سیمبل به صورت وارداتی عرضه می‌گردد.

 

در تست 120کیلومتری این خودرو و روشن شدن معایب و مزایای تندر 90 این نتیجه گرفته شد که این خودرو می‌توانست جایگزین مناسبی برای پیکان و پراید باشد.

این خودرو امکاناتی مانند: رینگ آلومینیومی، گرمکن برقی آینه جانبی، قفل مرکزی بر روی سوییچ، شیشه بالابر برقی جلو و عقب، ایربگ راننده و سرنشین، مه‌شکن جلو و عقب، المنت شیشه عقب، سیستم تهویه مطبوع (کولر)، فرمان هیدرولیک، قفل شیشه‌های سرنشین عقب، پشتیبانی از MP3 و MP4(در نسخه‌های جدید)، تنظیم ارتفاع کمربند، تنظیم گودی کمر (در نسخه‌های قدیمی)، تنظیم برقی آینه جانبی، چراغ سوم خطر، تنظیم ارتفاع صندلی راننده و قفل شیشه‌های عقب را دارد.

تاریخچه

پس از به دست آوردن مالکیت 99 درصدی برند داچیا (با تلفظ انگلیسی دِیسیا) توسط رنو در سال 1999 تصمیم گرفته شد تا برنامه جهانی رنو برای طراحی و توسعه خودرویی ارزان و در عین حال مدرن و استاندارد برای بازارهای در حال توسعه آغاز شود. داچیا برندی بود که با همکاری دولت رومانی و رنو در دهه 60 میلادی خلق شد تا به تولید محصولات رنو با امتیاز و برند خود در رومانی بپردازد اما عقب ماندگی آن به مرور زمان و مانور زیاد آن بر روی محصولات قدیمی رنو (نظیر رنو 12) موجب شد تا مسئولین رنو به فکر بیفتند تا با تصاحب مالکیت آن، محصولات مدرنی را در آن مجموعه به تولید برسانند. پس از عرضه لوگان در سال 2004 پیش فروش باآن مسئولان رنو را شوکه کرد و موفقیت آن در حدی بود که رنو تصمیم گرفت این خودرو را در بازارهای توسعه یافته اروپای غربی نظیر آلمان و فرانسه نیز عرضه کند. لوگان برنده جایزه طراحی کاربردی انجمن مهندسین اروپا شد.

داچیا لوگان استیشن MCV1

نام گذاری

 

ال90 توسط شرکت خودروسازی داچیا رومانی که یکی از شرکت‌های تابعه رنو فرانسه می‌باشد طراحی گردیده‌است. هدف شرکت رنو از تولید این اتومبیل، بازاریابی و فروش در کشورهای در حال توسعه و اقتصادهای نوظهور همچون برزیل، هندوستان، روسیه و که در آن مردم دارای قدرت خرید کمتر از کشورهای توسعه یافته دارند.

لوگان به عنوان جانشین داچیا 1300 (که مدل رومانیایی اتومبیل رنو 12 فرانسه بود) طراحی گردید. با توجه به اهداف شرکت داچیا برای بازاریابی و فروش در کشورهای اتحادیه اروپا، بایستی طراحان اتومبیلی جادار، راحت، اسپرت و مهمتر از آن کم هزینه طراحی میر کردند. داچیا در طراحی لوگان سعی کرده به غیر از در نظر گرفتن انتخاب‌های اقتصادی، اتومبیلی با کیفیت بالا و قابل اطمینان طراحی کند. از ویژگی‌های آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد

    تحمل در هر نوع شرایط آب و هوایی، اقلیم، انواع جاده‌ها، خیابان‌های سنگفرش و راه‌های صحرایی.

    طراحی کلی بدنه در کشورهای کمتر توسعه یافته که کمبود پارکینگ دارند.

    راحتی در تعمیر.

    مطابق استانداردهای اروپایی یورو III و یورو IV.

    رعایت استانداردهای انتشار گازهای گلخانه‌ای و گازهای آلوده‌کننده.

    بازیافت 95? درصدی اتومبیل.

سال 2004 این اتومبیل برای اولین بار در رومانی تحت برند Dacia عرضه گردید، اما در برخی کشورها تحت برند رنو و در برخی نیز تحت برند نیسان عرضه می‌گردد. این اتومبیل در نتیجه بر پایه پلاتفرم پروژه ایکس نود تحت هدایت Louis Schweitzer طراحی و به مرحله تولید رسیده‌است. قیمت فروش نسخه پایه این اتومبیل در ابتدا 5000 یورو بوده ولی قیمت فعلی آن در رومانی 6280 یورو (در 9 ژوئیه 2006) و در فرانسه 7600 یورو است. قیمت تمام شده این اتومبیل 3800 یورو اعلام شده‌است.[5] که برای مدل‌های مجهزتر تا 10 هزار یورو می‌رسد.

مشخصات فنی

خانواده لوگان با تیپ‌های متنوعی از پیشرانه‌ها و گیربکس‌ها در سطح جهان عرضه شده‌است. مدل عرضه شده در کشور ما از پیشرانه 4 سیلندر خطی 1?6 لیتری 16 سوپاپ با کد K4M A690 سود می‌برد که با سیستم سوخت رسانی انژکتوری پاشش ترتیبی قادر است حداکثر قدرت 105 اسب بخار (برخی منابع 110 اسب بخار) و حداکثر گشتاور 148 نیوتن متر را تولید کند. این خودرو از از جعبه دنده دستی 5 سرعته و با اندازه‌گیری شتاب (توسط رنو و سازنده) 0100 به حداقل 10?8 و حداکثر 17?9 می‌رسد. در کنار این پیشرانه نیز گیربکس‌های 5 سرعته دستی با کد JH3 و 4 سرعته اتوماتیک با کد AL4 DP2 قابل انتخاب است. همین مجموعه فنی بدون هیچ تغییری بر روی رنو ساندرو ایران نیز نصب می‌گردد. همچنین در ساندرو استپ وی از گیربکس JHQ مجهز به کلاچ هیدرولیک استفاده شده‌است. در تمامی مدل‌ها نیز ترمزها در جلو از نوع دیسکی خنک شونده و در عقب از نوع کاسه‌ای هستند که توسط ABS چهار کاناله

باتری کار به عنوان یک استارت آپ تخصصی و امداد باتری در زمینه فروش باطری ماشین و ارائه انواع باتری ماشین به فعالیت می پردازد. حمل، نصب و تست دینام و سیستم برقی کلیه خودروها کاملا رایگان بوده و به جز هزینه باتری شما هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهید کرد. و همچنین تعویض باتری ماشین در محل انجام می شود.